Information til frøkøbere

Information om køb af frø 

Indsamling af frø er en dejlig hobby for alle, der interesserer sig for planter og deres botaniske og kulturelle aspekter. At samle samlinger efter tema er for eksempel spændende, og samtidig bidrager du til at bevare planters genetiske mangfoldighed. En velsamlet og bevaret frøsamling kan med tiden stige i værdi i hobbykredse. I vores udvalg kan du finde interessante og spændende samlervarianter til både begyndersamlerens og den sande entusiasts behov.

I henhold til finsk lov er det forbudt at dyrke hamp til brug som et narkotikum eller som dets råmateriale eller til brug ved fremstilling eller produktion af narkotika. Frøene er kun beregnet til lovlige formål, såsom indsamling. Seeds Of Love tilbyder ikke en spiringsgaranti for frø. Kunden er ansvarlig for at sikre autorisation af operationen.

Hvis vi har grund til at mistænke, at frøene bliver brugt til uautoriserede formål, forbeholder vi os retten til at nægte at sælge produkterne.

Alle frø opbevares under passende forhold for at sikre friskhed og leveres i producentens originale, uåbnede emballage for at bevare samleværdien. Ordren sendes fra Finland med den leveringsmetode, som kunden har valgt.