Ofte stillede spørgsmål

Ofte spurgt

Bestilling og handel

Hvilke betalingsmetoder bruges i butikker og online?

I vores butikker kan du betale med kryptovaluta (Bitcoin, Ethereum, Litecoin); med de mest almindelige kreditkort og kontanter. I vores netbutik kan du betale med kryptovaluta eller bankoverførsel.

Hvor hurtigt modtager jeg min ordre?

Vi behandler normalt betalinger hver hverdag og afsender ordren samme eller næste dag efter at have modtaget betalingen. Afhængig af hvilken leveringsmetode du vælger, ankommer forsendelsen normalt indenfor 1-5 hverdage efter, at den har forladt vores lager.

Bemærk venligst, at de leveringstider, vi angiver, er estimater, og uoverstigelige forhindringer kan påvirke leveringstiderne.

Hvor ligger butikkerne? Indtil hvad tid har du åbent?

Du kan finde butikkernes placeringer og åbningstider på Butikker og åbningstider .

 


Frø

Er det lovligt at bestille frø? Hvad hvis jeg bor i udlandet, og landet har forbudt frø af visse planter?

Fri bevægelighed for varer er garanteret i handel inden for EU. Et medlemsland kan som udgangspunkt ikke forbyde bestilling af varer, der er lovligt produceret i et andet medlemsland, fra et andet medlemsland. Frøene er heller ikke forbudt i henhold til nogen international aftale. De er derfor helt lovlige, og det er tilladt at bestille dem både i Finland og i et andet EU-land. Derudover sælges alle de frøpakker vi sælger som samlerobjekter.